Drift och support

Drift – Support – Installation

Oavsett om det gäller mjuk- eller hårdvara kan vi på Avancit hjälpa er.

Avancits utgångspunkt är er som kund. Vi tillsammans definierar era behov och eventuella problem för att se om lösningen är en standardprodukt, med anpassning till er verksamhet, eller en skräddarsydd lösning. Vi hjälper er också med tekniktjänster så som serverkonfiguration, webb eller säkerhet. Avancits arsenal är effektiva standardiserade hjälpmedel från några av världens bästa leverantörer och vårt mål är alltid högsta kundnöjdhet, kort pay-off tid och bästa servicegrad (support) efter leverans.

Infrastruktur

En förutsättning för en väl fungerande verksamhet är att det finns en stabil infrastrukturlösning, m.a.o. där hårdvara möter mjukvara. Vi på Avancit har en bred och djup kunskap inom området. Våra teknikkonsulter har lång erfarenhet av att sätta upp och optimera infrastrukturlösningar så att dessa blir effektiva. Vi ordnar allt för att arbetsplatsen skall fungera avseende:

 • Servrar (installation, konfiguration, virtualisering och säkerhetsfrågor)
 • Nätverk
 • Arbetsstationer
 • Skrivare
 • Mail m.m.
 • Vi organiserar och konfigurerar infrastrukturen både lokalt och regionalt och vi har full kompetens för installation och uppgradering av servrar samt serveroptimering/virtualisering. Vi kan skapa hemarbetsplatser med VPN-kopplingar. Fullständig back-up-hantering.

  Serveroptimering/Virtualisering

  Har ni flera servrar som t.ex. en för databasen, en som webserver en som mailserver o.s.v.? Då kanske det är dags att fundera på att virtualisera, dels blir det mindre hårdvara dels så är det enklare att ta fulla backuper och återställa hela servrar i ett nafs! Man kan även sätta upp redundanta system där en server ligger identisk med den som är skarp, händer något med den ena kan den andra snabbt ta över. Ring och säg att ni vill prata serverlösningar så hjälper vi er.

  Säkerhet/Brandväggar/Antivirus

  De flesta datasäkerhetsproblem är relativt lätta att skydda emot. Har ni funderingar på om ni har säkrat ert nät eller era arbetsstationer?
  Vi kan hjälpa er – ring oss!

  Automatiska installationer

  Läggs det mycket tid på att ominstallera arbetsstationer vid diskkrascher eller vid nyinköp? Det finns verktyg för just denna typ av problem som kan tjäna in mycket tid åt företaget. Hör av er och fråga vad man kan göra.