Referenser

”Samarbetet med Avancit har fungerat alldeles utmärkt särskilt genom deras lyhördhet för beställarens önskemål och deras kreativa förslag till problem-lösningar!”

Lotti Andersson, Arbetsgivaralliansen

 

”Ett mycket service-minded företag som direkt förstår vad jag som kund menar och dessutom tar fram möjliga lösningar på mina önskemål. Avancits tillgänglighet är perfekt och det går alltid att nå dem. Mina allra varmaste rekommendationer.”

Jene Lindahl, Capio

 

”Vi har varit kund till Avancit sedan de drog igång. De har alltid hållit en tät och hög nivå på kundkontakten, vilket ger hög servicegrad. Har det knasat i systemen någon gång, ställer de upp utan fördröjning. Deras engagemang och kompetens är vår trygghet.”

Björn Jidéus fd vd, STIL[/one_half]

”Avancit har den unika förmågan att omsätta lekmannens idéer till moderna och kostnadseffektiva program. Dessutom är servicenivån mycket god.”

Per Särnstedt, PROTAN

 

”LRF Konsult AB har under många år anlitat Avancit för olika typer av IT-frågor. Vi har ganska invecklade program när det gäller t.ex ansökan och beräkningar av EU stöd för de svenska lantbrukarna och här har vi fått fantastiskt bra hjälp av Avancit. Detta gäller både vid nyproduktion men även underhåll och förändringar av program. Avancit har förmågan att mycket snabbt sätta sig in i problemställningarna och omgående komma med lösningsförslag, dessutom till en acceptabel kostnad.”

Lars-Göran Svensson, LRF Konsult